Не мога да се съглася напълно с това да не се вадят ризите. Особено, ако поддадат лесно е задължително. Друг е въпроса, че моите на спарка не мръднаха и за това не ги насилвах.
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на сегменти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от simoneКолата си мина 6000км с доливане на масло гори около 800мл на 1000км сега вече остава ремонта.дано скоро да мога да се похваля с успешен такъв.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от GrigorОСвен да кажа - честито безаварийно завръщане !
При ремонта един съвет от мен /може да не съм прав де/ - не вади ризите от блока....
Аз ги извадих на Туин Спарка и после последваха още 2 махания на главата.... на един от цилиндрите имаше малко корозия по блока /където ляга ризата/ и едвам го уплътнихме....След смяна на уплътненията ризите стърчат над блока,но с притягането на главата се наместват
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
НЕ!
Корозията беше по блока ! Ризите бяха перфектни! Сменихме О пръстените с оригинални... 3 пъти... като 2рия и 3-тия път и силикони слагахме да дозапушат /може да бъркам, ама аз само светих, а и беше преди година/.
Едвам излезнаха.... и после Всичко беше изчистено повече от перфектно - 3 пъти
А на 6-така си излезнаха без ядове и и те и блока бяха перфектни....
Аз затова и му казвам това... ако и неговата е карана с вода може да има подобни ядове и да се види в приключение...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Григоре, блока е алуминиев няма как да е корозирал. Това се били отлагания гадни от масла, води, антифризи. Аз на Джулиетата две ризи счупих като ги вадих. Най добре е да се направи един дорник от дървено трупче. Външен диаметър колкото е вътрешния на ризата. Стъпало и диаметър малко по-голям, за да стъпи там ръба на ризата. От две страни срещуположно трябва да се отрежат две парчета, за да мине покрай основните лагери. Без тоя труп стават бели с разни отверки и други първобитни начини и после се страда много, както аз тогава.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciГригоре, блока е алуминиев няма как да е корозирал. Това се били отлагания гадни от масла, води, антифризи. Аз на Джулиетата две ризи счупих като ги вадих. Най добре е да се направи един дорник от дървено трупче. Външен диаметър колкото е вътрешния на ризата. Стъпало и диаметър малко по-голям, за да стъпи там ръба на ризата. От две страни срещуположно трябва да се отрежат две парчета, за да мине покрай основните лагери. Без тоя труп стават бели с разни отверки и други първобитни начини и после се страда много, както аз тогава.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment